CompanyRootCatId=1215;

  På Seiersborg videregående
  skole har vi et positivt og
  helhetlig syn på elevene.
  Vårt mål er å skape et trygt
  og inkluderende miljø hvor
  læring og vekst muliggjøres.

 

Seiersborg videregående skole har sin egen side på facebook. Gå inn og følg med på hva som skjer!

 

Undervisningstilbud

Ved Seiersborg videregående skole får du opplæring i et lite og trivelig skolemiljø med mulighet til å planlegge din egen skolehverdag.

Vg3 påbygg

Fra skoleåret 2017/2018 tilbyr Seiersborg videregående skole VG 3 - påbygg til generell studiekompetanse.
Med denne utdanningen kan elever fra yrkesfaglige programområder oppnå studiekompetanse i løpet av ett skoleår

Les mer »

Vg1 Service- og samferdsel

Utdanningsprogrammet Vg1 Service og samferdsel gir deg en smakebit innenfor ulike yrker. Yrker hvor kommunikasjon og service blir vektlagt.
Les mer »

Vg2 Salg, service og sikkerhet

Påskebutikken
Salg, service og sikkerhet fører til flere yrkesvalg etter endt skoleår. Her finnes det muligheter innnenfor butikkfag, kontor og administrasjon og vekter.
Les mer »

Vg1 Helse-og oppvekstfag

Oppbygging av hjerte/lunge (brukt gris)
Utdanningsprogrammet Helse-og oppvekst er starten på mange utdanningsløp. Gjennom året får du grunnleggende innføring i for eksempel hvordan vi mennesker fungerer og utvikles både fysisk og psykisk, samhandling mellom mennesker, matlaging og miljøbevissthet.
Les mer »

Vg2 Helsearbeiderfag

Helsefagarbeideren utfører praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid for pasienter og brukere av helse- og omsorgstjenesten. Helsefagarbeideren arbeider med mennesker i alle aldre. Du kan blant annet jobbe på sykehjem, i hjemmebaserte tjenester, i boliger og på sykehus.
Les mer »

Vg2 Barne-og ungdomsarbeiderfaget

Besøk fra Hinkenhopp barnehage
Som barne- og ungdomsarbeider kan du få arbeid i barnehager, skoler, skolefritidsordninger og klubber. Barne- og ungdomsarbeideren tilrettelegger og velger hensiktsmessige pedagogiske metoder i arbeid med barn og unge i alderen 0 til 18 år. Det er viktig å kunne omsette teoretiske kunnskaper i praksis. Dette yrket innebærer også at du bør belage deg på å være ute i all slags vær.
Les mer »

Vg1 Teknikk og industriell produksjon

Vg1 TIP er å anse som grunnopplæring. Derfor favner faget over mange områder uten at det gis inngående opplæring, som ved en spesifikk fagopplæring. Du som velger teknikk og industriell produksjon bør ha praktisk sans, godt håndlag og være nøyaktig. Du bør kunne arbeide selvstendig og samarbeide med andre. Interesse for ny teknologi er også viktig.

Les mer »

Vg2 Industriteknologi

Vårt moderne teknologiserte samfunn har hele tiden behov for godt kvalifiserte yrkesutøvere. Det å jobbe i en moderne industribedrift stiller store krav til bred kunnskap på mange områder, ofte i kombinasjon med spesialkunnskap på andre.


Les mer »
Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner