CompanyRootCatId=1189;
 

Åpen Barnehage

på Barnas Stasjon.

Et viktig tilbud til barn og foreldre i Fredrikstad

Barnas Stasjon Fredrikstad – etablert 2006.

Barnas Stasjon er et lavterskel tilbud for gravide og småbarnsfamilier (minst ett barn i alderen 0-8 år) i sårbare livssituasjoner, med utfordringer relatert til egne eller nær families rus og/eller psykisk helse.
Man trenger ingen henvisning for å ta kontakt med Barnas Stasjon og alle våre tilbud er gratis for brukerne.


Barnas stasjon tilbyr støttende og styrkende aktiviteter med mål om å bedre foreldres omsorgskompetanse og styrke barnas oppvekstvilkår i eget hjem, samt skape gode opplevelser for foreldre/barn sammen. Barnas stasjon er et godt sted å være og et sted man kan etablere nye nettverk. Vi tilbyr blant annet 1:1 samtaler, foreldreveiledning i grupper, foreldrekurs (Cos-p), familiemiddager, mestringsgrupper for barn, stressmestrings aktiviteter for voksne, drop-in nettverksgruppe, helgeturer, ferieturer og fritidsaktiviteter, samt arrangement i høytider.

Barnas Stasjon er en del av Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad. Vi er en verdibasert, ideell organisasjon med fokus på medmenneskelighet, verdighet, egenkraft og kvalitet. På Barnas stasjon møter du et faglig sterkt og engasjert miljø som bruker hode og hjerte i god harmoni.

Lurer du på om Barnas Stasjon kan være til nytte for deg og din familie kan du ta kontakt på tlf 69 31 48 66 for en uforpliktende prat. Vi har taushetsplikt.


Med hjerte, kunnskap og kraft vil Barnas stasjon tilrettelegge for mestring og mening .

 

For Barneverntjenesten

For BufetatSyzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner