CompanyRootCatId=0;

Hjertelig god jul

Lørdag 26.11 lanserte Østfoldhallene sin julekampanje Hjertelig god jul. De har satt opp en stor, gjennomsiktig "julegave"-eske med rød sløyfe på senteret, og oppfordrer nå alle til å gi en julegave. Vi i Blå Kors vil, sammen med Frelsesarmeen, bidra slik at julegavene kommer i rette hender.

For kort tid siden ble vi kontaktet av senterleder ved Østfoldfoldhallene, Anne Vik. Hun fortalte om julekampanjen deres. De ønsket å bidra til å 'gjøre høytiden litt bedre for de som trenger det mest' gjennom å samle inn julegaver. Og de lurte på om vi kunne bistå i utdelingen av gavene, sammen med Frelsesarmeen. Det ville vi gjerne. Vi syntes dette var en flott idè som ville glede mange. 

- Blå Kors og Frelsesarmeen sin innsats og jobb imponerer oss. Dere er veldig viktige samfunnsaktører, jobber på mange områder og hjelper mange der ute som trenger dere, sa Vik og fortsatte, -Vi ble veldig glad når dere likte vår idè, nå er vi klare og jeg sier bare, tvi, tvi.

 

Pakkene har allerede begynt å komme. Flere av butikkene, ansatte på senteret og kunder har bidratt med gaver. Nå håper vi at julegave-esken fylles, og så vil vi i Blå Kors, sammen med Frelsesarmeen, se til at gavene når ut til riktig mottaker.

 

Tusen takk, Østfoldhallene.

Kampanjen til Østfoldhallene legger til rette for at alle kan være med å gi en gave til en eller flere som ellers ikke ville fått denne julen. Det synes vi er kjempeflott. Og på toppen av det hele har Østfoldhallene gitt et bidrag på 10.000 kr. til julearrangement og innkjøp av julemat.

-Tusen hjertelig takk! Dette kommer til å gjøre en forskjell for mange, sier adm. direktør Ingunn K. Skaara, i Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad. -Tusen takk for at vi får være med på dette.

 

Ønsker du å bidra?

Den store julegaveesken står ved Lindex i Østfoldhallen. Her kan man legge innpakkede gaver. Gavene vil bli delt ut til der behovet er størst. PS! Husk å merke gavene med mottakers kjønn og alder.Syzweb publiseringsløsning levert av Markedspartner