Blå Omtanke – produkter med mening

Blå Omtanke er produkter laget av materialer fra gjenbruksbutikken Tante Blå, og designet og sydd på hobbykvelder ved Plankebyen Frivilligsentral. Produktene er nå til salgs til inntekt for vårt arbeid med å gi flere en hverdag med mening!

 
 
 

Blå Omtanke ble initiert i vinter med formålet å generere inntekter til aktiviteter og bistand for mennesker i sårbare livssituasjoner. Mange har gitt av sin tid, og resultatet er blant annet flotte, fargerike puter og stoler. Jorid Bertelsen, daglig leder ved Plankebyen Frivilligsentral, snakker varmt om prosessen:

– Blå Omtanke-produktene er laget med omtanke, og til inntekt for arbeidet med å gi flere en hverdag med mening. Vi har hatt flere flotte “hobbykvelder” med supre folk, og nå gleder vi oss til å presentere resultatet på BlåMarkedet 5. mai. Kom og kjøp, sier hun med hendene fulle av Blå Omtanke-puter.