Hanne i Plankebyen Frivilligsentral

 
 
 

Hanne Sofie Vrangen startet i vikariat som virksomhetsleder for Plankebyen Frivilligsentral 25. februar. Hun er også prosjektleder for prosjektet Alternativ Fritid på Varmestua. Hun skal fortsette jobbe med å rekruttere og engasjere enda flere Tidgivere til virksomhetene våre.

Hanne er ei jente med bred utdannelse, og hun har studert både legesekretær, sykepleie, sosionom, hypnoterapi, ledelse og juss. Hun har jobberfaring fra sykehus, legekontor, fengsler, sosialkontor, NAV og mange år i Kirkens Bymisjon. “Dette har formet meg på et vis, og kan sikkert brukes til noe vettugt i et daglig virke,” forteller Hanne. “Men først og fremst har jeg snart 48 års erfaring som medmenneske – og det er det jeg anvender aller mest.”

Hanne er mamma til to flotte gutter på 14 og 18 år som er hennes primære utfoldelsesarena for god omsorg! Hun er ei vaskeekte Særpejente – ihuga Sarpsborg-08 supporter og kjører Sarpsborg-08 bil. Det er modig når man bor og jobber i Fredrikstad. Hun er kreativ, hun synger og har mange meninger om mye. Og så skravler hun hull i hodet på dem som slipper slipper henne til!

“Dessuten har jeg utdannelse i hypnose – så hvis du ser meg i øya litt for lenge….eller maser for mye – så kan det godt hende du sovner!” sier Hanne og ler.

Hanne er allerede godt i gang og hun gleder seg til å ta videre fatt på arbeidsoppgavene.