Brann på Ilaveien Bosenter

Beboerne på Ilaveien Bosenter er tilbake etter at det brøt ut brann i en av leilighetene natt til tirsdag.

 
 
 

Brannvesenet kom raskt til stedet og fikk evakuert 22 personer ut av bygget før de startet slokkingsarbeidet. Brannvesen, kriminalteknisk, saneringsselskapet og vår egen driftsavdeling har stått på og gjennomført grundige undersøkelser av bygget, og de kunne i ettermiddag formidle de gode nyhetene om at beboerne kunne flytte tilbake. Tre av leilighetene er for øyeblikket ikke beboelige, men sammen med kommunen har vi funnet gode, midlertidige løsninger for de dette gjelder. “Tross tragiske omstendigheter, er vi svært takknemlige for at dette gikk så bra,” sier Remi Jensen, som er virksomhetsleder på Ilaveien. “Og i situasjoner som dette ser vi viktigheten av å ha gode rutiner og et godt samarbeid med Fredrikstad kommune og andre aktører.”