Åpning av ny skole

Tirsdag 23. august var det offisiell åpning av Seiersborg videregående skole Follo.

 
  
 

Åpningsfesten bestod selvfølgelig av gratulasjonstaler, marsipankake og donuts. En glad assisterende rektor, Espen Lofstad Andersen, ønsket velkommen til kolleger, elever og andre gjester som hadde tatt turen til skolelokalene i Ås sentrum. Ingunn K. Skaara, styreleder for Seiersborg videregående skole Follo og administrerende direktør i stiftelsen Blå Kors Fredrikstad, holdt en gratulasjonstale, etterfulgt av rektor Harald Becken. «Vi er så stolte over skoletilbudet vårt, og det er stor stas å starte opp en ny videregående skole i Follo,» smiler Ingunn K. Skaara. Med på åpningen var blant andre nestleder for Seiersborg vgs i Fredrikstad, Jan Erik Sundby, styremedlem fra stiftelsen, Odd Gjerpe og rektor ved Ås videregående skole,  Synnøve Aas Gulvik.