– Vi har på kort tid klart å skape et veldig trivelig miljø og satser på like mye moro og læring neste skoleår, sier Dave Kroder-Schille, som er faglærer for Informasjonsteknologi og medieproduksjon. 

Nå har elever, lærere og miljøarbeidere tatt en velfortjent sommerferie. Fullført vg1 og skoleferie ble markert med en hyggelig avslutning og god mat. 

– I løpet av året som har gått har vi blitt godt kjent med hverandre, har lært mye, opplevd mye moro sammen og fått kjenne på mestring. Det forteller Espen Lofstad Andersen, assisterende rektor på Seiersborg videregående skole Follo. 

 

Opplevd stor personlig utvikling

Jentene på vg1 Helse og oppvekst er fornøyde med klassemiljø og har i løpet av året fått mange gode venner. – Det er fint at det er et mindre miljø med god oppfølging fra flinke lærere og miljøarbeidere. Vi liker å jobbe praktisk og det har vært mange spennende temaer i de ulike fagene.  En av elevene forteller også at hun har opplevd stor personlig utvikling gjennom skoleåret. 

– Nå står sommerferie for tur, men vi gleder oss allerede til oppstart i august, forteller miljøarbeider Oda Voll Sundbø. Da er vi dobbelt så mange elever og flere ansatte med både vg1 og vg2-klasser. Vi gleder oss til å bli kjent med nye ungdommer og til å treffe igjen gamle kjente.