Hva er en ressursbedrift?


Vårt samfunnsoppdrag er å bistå mennesker til arbeid eller utdanning. Vårt arbeid skal føre til verdiskapning for samfunnet, bedrifter og jobbsøkere. Vi har et godt samarbeid med bedrifter i flere bransjer, samt jobbsøkere med ulik kompetanse og erfaring. Vi samarbeider også med utdanningssektoren.

For å sikre vellykkede rekrutteringsprosesser gjennomfører vi en grundig kartlegging av bedriftens behov, og våre jobbsøkeres preferanser, kompetanse og erfaring. I samarbeid med bedriften kan vi presentere aktuelle kandidater, som dekker deres behov for arbeidskraft. Vi tilbyr tett oppfølging før og under ansettelsesprosessen, og utarbeider individuelle samarbeidsavtaler. Jobbsøkere kan også for en periode gjennomføre en arbeidspraksis for opplæring, med mål om ansettelse.

Gjennom samarbeid med utdanningssektoren kan vi også bidra med å finne løsninger til kompetanseheving når det er nødvendig.

Ta gjerne kontakt med oss dersom din bedrift ønsker mer informasjon om hvordan et samarbeid med Blå Kors arbeid og inkludering fungerer. Sammen med oss kan dere bli en viktig del av den store inkluderingsdugnaden.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med:

Atle Engsmyr, tlf. +47 926 16 538 eller mail: atle.engsmyr@blaakors.no

Det kan være flere grunner til at mennesker står utenfor arbeidslivet. Det skal ikke definere om de kan bli en god ansatt og kollega.

LENI K. FJELD, CIRCLE K
 


Sammen styrker vi menneskers muligheter for deltakelse i arbeidslivet!