Gabrielas veldedighetsyoga

 
  
 

Gabriela Verena Hansen startet Gabrielas Veldedighetsyoga som et enkeltpersonsforetak i 2015. Samme år samlet de inn tilsammen over 60.000 som gikk til Plans jentefond og 12 million race, Barnas stasjon Fredrikstad, SOS barnebyer og Flyktninghjelpen. I år har de bl.a. gitt til Varmestua.

Gabrielas veldedighetsyoga er et konsept som går ut på at Gabriela Verena Hansen arrangerer yogakurs der kursdeltakerne betaler en relativt lav kursavgift, og et beløp direkte til en organisasjon som driver veldedighet. Hvilken organisasjon det er varierer for hvert kurs.

I august/september gikk pengene til Varmestua. Denne gangen valgte Hansen å gi alle inntektene for 3 yogakurs hun holdt på Bøndernes hus i Borge, til Varmestua. Virksomhetsleder ved Varmestua Ole Alm og Tidgiver-koordinator Michelle Malone fikk også komme innom to av kursene for å fortelle om Varmestua.

Tusen takk til Gabriela Verena Hansen og takk til alle deltakerne på yogakursene som bidro. Namaste.