Orden i klesrommet!

Ved å sette av en dag i skoleferien har jentene fått orden på klesrommet i Varmestua. Moro med tidgivere i alle aldre.

 
  
 

Shakira (12), Vanessa (11) og Natasha (14) hadde lyst til å gjøre noe for andre i skoleferien. På Varmestua har vi et stort klesrom hvor vi oppbevarer tøy. Klær kommer fra privatpersoner i poser og sekker, og det var ett stort behov for å få orden på dette. Jentene gjorde en utrolig innsats med å rydde, vaske, sortere, henge opp og brette klær. Rommet ligger godt adskilt fra Varmestuas besøkende men selv om jentene ikke var i kontakt med brukerne vet de godt at det kommer mange til gode. Nå blir det mye enklere for brukerne å finne det de trenger. Åtte timer brukte jentene – supre tidgivere! Varmestua takker så mye for innsatsen og ønsker jentene en fortsatt god sommerferie.