Tur til Dammene i Fredrikstadmarka

Vi hadde en fantastiske tur i skogen med god mat, tur i Bjørnestien, gitarspill og godt samhold.

 
  
 

26. mai 2016 var vi på tur til Dammane i Fredrikstad. Turen hadde vært planlagt en god stund og vi hadde på forhånd hengt opp plakater på Varmestua, Ilaveien Bosenter og Gatemagazinet for å få med mange. Og det var flott for vi ble 18 stk. De fleste av oss møttes på Varmestua og kjørte sammen opp til parkeringsplassen ved Skytterhuset. Men det var også noen som var ekstra sporty som syklet.

Vi hadde en kjempefin tur sammen. Nydelig vær hadde vi også – strålende sol og vindstille. Og Varmestuas flotte tidgivere hadde laget deilig lasagne, salat og hvitløksbrød som vi koste oss med. Mens vi satt og spiste passerte det blant annet to flotte hester, mange ender og mange turgåere. Etter at vi hadde spist var det tur i Bjørnestien for de som hadde lyst, mens noen gikk andre turer og noen slappet av og koste seg i sola.

Vi var så heldige å få med oss artist og låtskriver, Stian Soli. Han hadde med seg gitaren og vi samlet oss rundt ham i gresset. Han sang flere sanger for oss og fortalte varmt om livet og opplevelser han hadde hatt. En fantastisk opplevelse fra start til slutt.