Invitert til Kongens bord

To av brukerne av Varmestua, Anita og "Iver" ble invitert til å spise middag med Kongeparet og Kronprinsparet.

 
  
 

(Bilde: Faksimile Dagsavisen Østfold, 13.12.2017 / Demokraten 14.12.2017)

Blå Kors og flere andre frivillige og ideelle organisasjoner mottok i desember invitasjon om å ta med to brukere til å spise middag side om side med Kongen, Dronningen, Kronprinsen og Kronprinsessen. -Det takket vi selvfølgelig ja til, forteller virksomhetsleder Ole Alm ved Varmestua.

Både Demokraten og Dagsavisen Østfold møtte Anita og “Iver” før de reiste inn til Oslo. Da de kom til Oslo ble de møtt av Kongeparet og Kronprinsparet og fikk håndhilse på alle fire. “Iver” fikk sitte ved samme bord som Dronningen og fikk utdelt klemmer. – Det er sånn han er, sier Ole Alm. Han fikk klem av Märtha Louise da hun var på besøk på Varmestua. Etter tre klemmer sa dronningen klart fra at det ble for mye, sier Alm.

Du kan lese artikkelen i Dagsavisen her og Demokraten her.