Program uke 27 og 28

Det skjer litt av hvert på Varmestua i sommer.

 
  
 

PROGRAM UKE 27

Mandag: Åpent fra kl 10 – 14. Vanlig dag.

Tirsdag: Åpent fra kl 10 – 14.

«Gangsteryoga» og trening i apparater på Holmen klokken 11. I parken utenfor Holmen eldresenter er det lagt opp til trening med flotte apparater som passer for alle. I tillegg legger vi inn det vi kaller «Gangsteryoga» som er trening hvor vi pruker det vi har rundt oss og egenvekt. F.eks en krakk kan bli brukt til sittende dips, spensthopp osv. Treningsform som er meget effektiv, bra og ikke minst gøy.

Onsdag: Åpent fra kl 10 – 14.

Allsang på Grensen, avreise kl 16. Mobile Fredrikstad AS sponser denne sommeren Varmestua med både billetter og bil så vi kan få med oss denne flotte festen på Fredriksten Festning hver onsdag framover. Denne onsdagen er fulltegnet men det kommer flere muligheter.

Torsdag: Åpent fra kl 10 – 14. Vanlig dag.

Fredag: Åpent fra kl 10 – 14.

Badminton i bakgården fra vi åpner klokken 10.

Lørdag: Åpent fra kl 10 – 14

PROGRAM UKE 28

Mandag: Åpent fra kl 10 – 14. Vanlig dag.

Tirsdag: Åpent fra kl 10 – 14.

Ballspill og gøy på Isegran. Vi går fra Varmestua kl. 11, tar ferja fra sentrum til Isegran hvor vi har med fotball og andre spill. Værforbehold. Er det dårlig vær blir vi på Stua og finner på noe der.

Onsdag: Åpent fra kl 10 – 14.

Allsang på Grensen. Denne onsdagen blir det igjen Allsang på Fredriksten festning. Med egen «Allsangbil» så drar vi fra Varmestua klokken 16. Det er kun 3 plasser ledige og her må man skrive seg opp på tavlen inne på Stua, oppfordrer de som står på venteliste å møte opp i fall noen ikke kommer. Mobile Fredrikstad AS sponser denne sommeren Varmestua med både billetter og bil .

Torsdag: Åpent fra kl 10 – 14. Vanlig dag.

Fredag: Åpent fra kl 10 – 14. Vanlig dag.