Månedsbrev oktober 2019

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner.

 
  
 

«På huset» i oktober:
  • Husmøte avholdt som vanlig med utveksling av informasjon og meninger om hvordan vi har det her på stua.
  • 16.10.
  • 19 braket samarbeidet vårt med Glemmen videregående skole i gang igjen etter nytt skoleår. Deilig gryterett ble laget og servert av elever ved vg2 Kokk og Servitør – et populært tilbud som våre gjester setter pris på. Hjemmelaget mat, deilig lukt i lokalet og litt ekstra stas å få servering av servitørelever.

       

Alternativ Fritid i oktober:
  • Musikkafeen har gått sin gang hele oktober. Vi ønsker at flere benytter seg av dette tilbudet som er et samarbeid med musikkterapeutene i Fredrikstad Kommune, så det er bare å ta kontakt!
  • Aktivitet ellers har vært kinotur, gåturer, brettspill og quiz med premier.
  • Varmestua skal være med på julemarkedet i Gamlebyen, og har i den forbindelse startet produksjon av flotte julegaver som vil være til salgs. Det skal støpes og lages engler, lysestaker og meiseboller blant annet. Følg med for mer info – disse blir kjempefine.
Ellers i oktober:
15. oktober ble det arrangerte fagfrokost på Litteraturhuset med mange engasjerte oppmøtte. Vi hadde besøkt av ordføreren og FAFO som hadde gjennomgang av den første følgerapporten og evalueringen av tiltaket Steg for Steg og tjenestetilbudet på Varmestua. Les gjerne mer om arrangementet her.
Her finner du FAFO sin rapport Bedre livsmestring og soosial inkludering.
Minner ellers om at program for aktiviteter legges ut på Blå Kors sine hjemmesider slik at dere kan følge med på hva som skjer i regi av Alternativ Fritid.