Månedsbrev november

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner.

 
  
 

«På huset» i november:
– Husmøte er avholdt som vanlig med utveksling av informasjon og meninger om hvordan vi har det her på stua.
– 13.11.19 var de fine elevene fra Glemmen videregående skole hos oss og serverte deilig hjemmelaget fiskesuppe.
Alternativ Fritid i november:
– Musikkafeen har gått sin gang hele november. Vi ønsker at flere benytter seg av dette tilbudet som er et samarbeid med musikkterapeutene i Fredrikstad Kommune, så det er bare å ta kontakt!
– Aktivitet ellers har vært en tur på My Motown på Båthuset og Hawk inviterte og stod for biljard- og dartturnering. Der vanket det også mat, premier og klesutdeling!
– Hver torsdag har vi startet med quiz. Vår tidgiver og eminente quiz-master Eva står for dette hver uke og det blir mer og mer populært å være med og bryne seg.
– Varmestua skal som nevnt være med på julemarkedet i Gamlebyen, og mye av aktiviteten i november har derfor gått med på å produsere julegavene som skal selges. Produktene blir kjempefine og oppfordrer til å stikke innom boden til Varmestua under julemarkedet 7-8 og 14-15 desember!
Verdt å merke seg:
– Vi får besøk av Hepatitt c-bussen 12.12.19 kl 11:00 og motivasjons- og informasjonsarbeidet er godt i gang og dette blir tatt godt i mot av våre gjester.
Minner ellers om at program for aktiviteter legges ut på Blå Kors sine hjemmesider slik at dere kan følge med på hva som skjer i regi av Alternativ Fritid.