Månedsbrev desember 2019

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner.

 
  
 

«På huset» i desember:
– Husmøte er avholdt som vanlig med utveksling av informasjon og meninger om hvordan vi har det her på stua.
– 11.12.19 var de fine elevene fra Glemmen videregående skole hos oss og serverte deilig hjemmelaget julemat. Kvelden endte med å bli regne julebordet på stua – langbord dekket, pynta tidgivere og gjester, god stemning og allsang med egen-diktet sang fra en gjest.
– 12.12.19 fikk vi, i samarbeid med Fredrikstad Kommune, besøk av Hepatitt C-bussen, og flere gjester fikk testet seg og følges opp i etterkant for behandling.
– 13.12.19 kom det en hel klasse fra Glemmen videregående skole og gikk Lucia-tog for oss – selvfølgelig med lussekatter.
– Hver dag har vi hatt trekning av pakkekalender til gjestene. Gavene er generøst gitt av butikker og aktører i Fredrikstad, samt samlet inn av Glemmen-elever.
Ellers har desember vært preget av mye generøsitet og pengegaver fra ulike foreninger. Spesielt må vi nevne at en romjulskonsert ble arrangert i Østre Fredrikstad Kirke hvor all kollekt gikk til Varmestua!
Alternativ Fritid i desember:
– Musikkafeen har gått sin gang. Vi ønsker at flere benytter seg av dette tilbudet som er et samarbeid med musikkterapeutene i Fredrikstad Kommune, så det er bare å ta kontakt!
– Aktivitet ellers har vært en tur på kino. Ellers har det mest av tiden gått med på å ferdigsstille produkter til Julemarkedet. Vi har også hatt utdeling av pentøy i anledning jula.
– Hver torsdag har vi startet med quiz. Vår tidgiver og eminente quiz-master Eva står for dette hver uke og det blir mer og mer populært å være med og bryne seg.
– Varmestua har som nevnt tidligere stilt med egne produkter på julemarkedet i Gamlebyen. Været var ikke helt på vår side et par av dagene, men hele kr 17 000,- er samlet inn til Varmestua.
Verdt å merke seg: Første tirsdagen i måneden framover vil det arrangeres fast kino-besøk. Minner ellers om at program for aktiviteter legges ut på Blå Kors sine hjemmesider slik at dere kan følge med på hva som skjer i regi av Alternativ Fritid.