Månedsbrev januar 2020

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner.

 
  
 

«På huset» i januar:
• Husmøte er avholdt som vanlig med utveksling av informasjon og meninger om hvordan vi har det her på stua. Spesielt fokus på hvordan vi vil ha det her på Varmestua og at vi sammen skal skape et positivt miljø.

• 15. januar var de fine elevene fra Glemmen videregående skole hos oss og serverte deilig hjemmelaget mat. Det var «rekord» med 27 sultne gjester på kveldstid og 47 serverte porsjoner!

Alternativ Fritid i januar:
• Musikkafeen har gått sin gang. Vi ønsker at flere benytter seg av dette tilbudet som er et samarbeid med musikkterapeutene i Fredrikstad Kommune, så det er bare å ta kontakt! Vi har sagt farvel med Erlend fra kommunen som har flyttet, men ønsker Daniel velkommen på laget.

• Aktivitet ellers har vært to turer på kino og et populært besøk til Escape Room. Ellers har vi hatt Nintendo på storskjerm og brettspill.

• Hver torsdag har vi startet med quiz. Vår Tidgiver og eminente quiz-master Eva står for dette hver uke og det blir mer og mer populært å være med og bryne seg.

Verdt å merke seg framover:
• Første tirsdagen i måneden framover vil det arrangeres fast kino-besøk.
• Vi får et gledelig gjensyn med Hepatitt C-bussen 11. februar – noe som gir flere av våre gjester mulighet til å teste seg og få behandling

Minner ellers om at program for aktiviteter legges ut på Blå Kors sine hjemmesider slik at dere kan følge med på hva som skjer i regi av Alternativ Fritid.

Vi på Varmestua trenger også alltid nye Tidgivere – kjenner du kanskje noen som kunne tenke seg å vie tid hos oss?