Månedsbrev mars 2020

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner.

 
  
 

Dette månedsbrevet blir, som alt annet, utenom det vanlige. Også Varmestua har stengt i disse tider, og under i linken kan dere lese noen refleksjoner fra oss om dette i saken som ble publisert på f-b.no 20. mars.

Som det er nevnt i leserinnlegget, så er Varmestua på hjul hver dag sammen med Etat Friskliv og Mestring i Fredrikstad Kommune. Vi deler ut mat, hygieneutstyr, brukerutstyr, informasjon og slår av en prat. Vi mener vi har god oversikt over gjestegruppa vår og at de er ivaretatt. Vi gleder oss derimot veldig til åpne dører og vanlig drift.

Sosionomtjenesten er tilgjengelig på telefon. Vi bruker disse dagene til å rydde og vaske ned Varmestua. Vi skal blant annet få oss et nytt samtalerom som er godt egnet for gode samtaler i fortrolige omgivelser.
Følg ellers med på facebook-siden vår for oppdateringer og informasjon @Blå Kors Varmestua Fredrikstad.

Nytt å melde er at sosionomen vår, Linn Tonje, dessverre har sin siste dag hos oss 01.04.20 og skal videre til nye utfordringer. det gjøres i disse dager en jobb med å avslutte «saker» og sikre gode overganger i det ordinære hjelpeapparatet. Vi venter på noen avklaringer før vi lander en ny løsning. Mer informasjon kommer.

Ta vare på hverandre så lenge, så håper vi at neste månedsbrev blir fylt med vanlige aktiviteter fra oss 🙂