Månedsbrev februar 2020

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner.

 
  
 

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner, eller om dere ønsker mer informasjon.

«På huset» i februar:
• Husmøte er avholdt som vanlig med utveksling av informasjon og meninger om hvordan vi har det her på stua. Spesielt fokus på hvordan vi vil ha det her på Varmestua og at vi sammen skal skape et positivt miljø.

• 11. februar fikk vi besøk av alltid blide Elisabeth og Silje fra Fredrikstad Kommune sammen med Hepatitt C-bussen. Stor suksess, og enda flere av våre gjester fikk testet seg.

• Vi er i prosess med å vurderer en lang åpningstid i stedet for to – gjester og tidgivere har hatt, og får løpende, mulighet til å gi innspill på dette. Hensikten er for å drive Varmestua på mest hensiktsmessig måte for gjestene våre.

• 26. februar var de fine elevene fra Glemmen videregående skole hos oss og serverte deilig hjemmelaget mat – alltid en stor hit!

• Ellers her på huset har vi stort fokus på HMS og rutiner for tiden. Vi ønsker å bli gode på dette og kjører i gang opplæring av nye og «gamle» Tidgivere for å sikre at Varmestua drives på en konsekvent måte og at det er en trygg arena for alle.

 

 

 

 

 

 

Alternativ Fritid i februar:
• Musikkafeen har gått sin gang. Vi ønsker at flere benytter seg av dette tilbudet som er et samarbeid med musikkterapeutene i Fredrikstad Kommune, så det er bare å ta kontakt! Denne måneden hadde vi besøk av Mr. Olzen one man blues band (kjent fra Norske Talenter) som hadde konsert hos oss.

• Aktivitet ellers har vært bowling og som alltid den nye, kjære quizen til Eva hver torsdag.

Vi på Varmestua trenger også alltid nye Tidgivere – kjenner du kanskje noen som kunne tenke seg å vie tid hos oss?

 

Minner ellers om at program for aktiviteter legges ut på Blå Kors sine hjemmesider slik at dere kan følge med på hva som skjer i regi av Alternativ Fritid.