Månedsbrev mai 2020

Her kan du lese nyhetsbrevet for mai på Varmestua.

 
 
 

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner, eller om dere ønsker mer informasjon 🙂

Sakte men sikkert har Varmestua gått mot mer normal drift. I mai startet vi først med matpakkeutdeling i porten, for så å åpne bakgården. Nå har vi åpen bakgård tre dager i uka. Med kaffe, matpakker og god avstand. Vi har fått veldig tydelige tilbakemeldinger om at gjestene savner den sosiale møteplassen vår.

Mads og Merethe er ansatte på Varmestua og jobber vanligvis med aktiviteter. Nå er de smitteveiledere når de er på jobb. Alle må vaske hendene, alle må holde minst en meter avstand og ingen som er syke får komme inn. Vi tar smittevernet på høyeste alvor fordi vi vet at mange av våre gjester er i risikogruppen. Vi var spente på hvordan åpningen skulle gå, men har veldig gode erfaringer, derfor vurderer vi nå hvordan vi kan åpne opp enda mer.

Vi har fått blomster fra Rød Planteskole til å pynte opp bakgården med.

Vi har også lyst ut en spennende fast 100% stilling hos oss, og gleder oss til å starte rekrutteringsprosessen. Vet du om noen som hadde passet til å jobbe sammen med oss? Tips de om stillingen her. Søknadsfrist 19 juni, men vi behandler søknadene fortløpende.

Ha en strålende god dag!