Månedsbrev juli og august

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner, eller om dere ønsker mer informasjon.

 
  
 

Sommeren er over for denne gang. Vi bretter opp ermene og gleder oss til høst og nye muligheter.
Vi har holdt åpent gjennom hele sommeren, dog med noe redusert tilbud på grunn av korona. Vi følger situasjonen nøye. Ved hver vakt er en Tidgiver tilstede som smittevernleder. Alle må holde avstand og vaske hender.
Vi har hatt flere aktiviteter i august, både minigolf, tur til Isegran, quiz, kinobesøk og musikkcafèn er på plass igjen på Varmestua.

Vi har fått ansatt en ny miljøterapeut på Varmestua. Hun heter Ida Lisette Pedersen og hadde første arbeidsdag hos oss 10 august. Ida kjenner godt til miljøet fra tidligere arbeidsforhold og har et stort engasjement for vår brukergruppe. Velkommen til oss. Vi gleder oss masse til å bli kjent med deg.

Vi håper alle har hatt en trivelig sommer og er klare for høsten.