Månedsbrev september

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner, eller om dere ønsker mer informasjon.

 
 
 

Høsten er i gang, det begynner å bli kaldt ute, men det er varmt og hyggelig på Varmestua.
Vi skal starte opp et Mijøteam på Stua og skal blant annet ha et samarbeid med Høgskolen i Østfold.
Veldig spennende og interessant! Det er første gang Varmestua tar imot praksisstudenter fra Høgskolen. Det kommer 5 elever som studerer til å bli Velferdsvitere, de skal være her i praksis frem til april 2021. De skal ha sin rolle i Miljøteamet, hvor de skal være i miljøet her på Varmestua, snakke med gjester, fange opp endringssnakk og motivere til endring.

Det er ikke så altfor lenge til desember, tiden flyr og på Facebook har vi lagd et arrangement som heter «Julemarked på Varmestua for hele familien». Søndag 6/12 arrangeres det et julemarked her på Varmestua, det blir veldig hyggelig. Vi gleder oss! Mer informasjon kommer nærmere jul. Enn så lenge hold av datoen og kom i julestemning med oss.

Alternativ fritid er i gang med å snekre fuglekasser og små dekorative juletrær i tre som kan stå til pynt. Her står både gjester, Tidgivere og ansatte på. Vi gleder oss til å vise dere! Produkter som lages av gjester og Tidgivere kaller vi for Blå Omtanke. Dette er produkter som skaper mestring og mening i hverdagen til brukere av våre virksomheter. Alt av inntekter går tilbake til aktiviteter på våre virksomheter.
Alternativ fritid har også vært en tur i Kongstenhallen å spilt bowling. Gøy!
Musikkafe er i gang på Stua og flere deltakere er med igjen etter en lengre sommerferie, det er veldig hyggelig.

Sist uke fikk Ida på Stua muligheten til å besøke Blå Kors Kontaktsenter i hovedstaden, her fikk hun følge to dyktige sosionomer. Veldig interessant og spennende!