Månedsbrev oktober

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner, eller om dere ønsker mer informasjon.

 
 
 

Miljøteamet på Varmestua har nå startet, vi har gått inn i et samarbeid med Høgskolen i Østfold, fem studenter som studerer første året ved studieretningen Arbeid og velferdsfag. De skal være her i praksis en dag hver i uken og praksisperioden varer frem til april 2021. De skal ha sin rolle i Miljøteamet. De skal være i miljøet her på Varmestua, snakke med gjester, fange opp endringssnakk og motivere til endring, gjøre hverdagen til gjestene våre litt enklere. Spennende, givende og interessant!

Nå nærmer det seg adventstid og desember, tiden flyr og på Facebook har vi laget et arrangement som heter «Julemarked på Varmestua for hele familien». Sjekk gjerne ut arrangementet.

Søndag 6/12 håper vi å kunne gjennomføre et julemarked her på Varmestua kl. 11:00 – 16:00. Om vi ikke får muligheten på grunn av pandemien vil det uansett bli et digitalt julemarked. Alternativ fritid er i gang med å snekre fuglekasser, små dekorative juletrær og reinsdyr i tre som kan stå til pynt. Her står både gjester, Tidgivere og ansatte på. Vi gleder oss til å vise dere! Produkter som lages av gjester og Tidgivere kaller vi for Blå Omtanke. Dette er produkter som skaper mestring og mening i hverdagen til brukere av våre virksomheter. Alt av inntekter går tilbake til aktiviteter på våre virksomheter. Det vil også bli muligheter for å kjøpe ferdig innpakkede gaver her på Varmestua utenom julemarkedet, ved bestilling er det over Facebook og Vipps som gjelder. Støtt gjerne en god sak! Gaver med mening er flott.

Vi har fått en ny ansatt som heter Eivind, han er vår nye leder for musikkafeen her på Stua på mandager, han har også private gitartimer med gjestene hver onsdag. Velkommen til Varmestua Eivind!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmestua har fått til et samarbeid med Fredrikstad kino, vi har fått en egen kinosal hver onsdag og kan ta med gjestene våre. Et flott aktivitetstilbud som er populært blant gjestene.

Vi ønsker alle en fin førjulstid. Ta vare på dere selv og hverandre i en veldig spesiell tid.