Månedsbrev november

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner, eller om dere ønsker mer informasjon.

 
 
 

I november startet vi med lørdagsåpent igjen, vi har da åpent fra kl. 10-13. I tradisjonen tro blir det da servert risengrynsgrøt. «Grøtlørdag»! Veldig hyggelig.

I november har gjester, tidgivere og ansatte stått på og forberedt et digitalt julemarked. På grunn av koronasituasjonen måtte dessverre julemarkedet i tradisjonell form utgå, men et digitalt ble til. Alternativ fritid er derfor godt i gang med både salg av Blå Omtanke produkter og lodd på vår side på Facebook. Vi vil gjerne gi en stor takk også til lokalsamfunnet vårt som har sponset Varmestua med flotte premier til loddsalget. Trekningen vil bli filmet og lagt ut på siden vår på Facebook mandag 14 desember. All inntekt vil gå til lavterskeltilbud for aktive rusavhengige her på Varmestua. Blå Omtanke er produkter som skaper mestring og mening i hverdagen til brukere av våre virksomheter.

Alternativ fritid har også vært på kino hver onsdag, som er en fast aktivitet hver uke, veldig hyggelig og sosialt. Det er ofte et stort oppmøte og en aktivitet som settes stor pris på hos mange av våre gjester.

I november fikk Varmestua en flott omtale i vår lokalavis, veldig hyggelig. Sjekk gjerne artikkelen ut her.

Vi har gått til innkjøp av et piano på Varmestua, og flere ganger har det blitt spilt flotte toner og julestemningen sprer seg på huset. Musikkafe og privat gitarundervisning er flotte aktiviteter som står på timeplanen hver uke her på «Stua». Flere av gjestene deltar og det hele setter en ekstra hyggelig stemning på huset, også for lytterne.

Vi ønsker alle en fin førjulstid.
Ta vare på dere selv og hverandre.