Månedsbrev desember

Vi ønsker å gjøre samarbeidspartnere og «venner» av Varmestua mer oppdatert på hva som skjer hos oss! Derfor lager vi månedsbrev som gir et viktig innblikk i hvordan vi har det her på «stua» og hva som skjer. Minner også om linken som gir oversikt over kommende aktiviteter. Det er bare å ta kontakt med oss dersom dere tenker at vårt tilbud er relevant for noen dere kjenner, eller om dere ønsker mer informasjon.

 
 
 

2020 er nå et tilbakelagt kapittel. Desember ble en hektisk og gøyal måned for vår del, vi fikk en kjemperespons fra lokalbefolkningen som kjøpte både flotte Blå Omtanke produkter og lodd til inntekt til Varmestua. Vi er veldig takknemlige og setter stor pris på alle som bidrar. Tusen takk!

Vi har hatt pakkekalender både for gjester og tidgivere ved Varmestua, spennende og veldig hyggelig. Musikkafen her på Stua gikk som normalt i desember, flotte juletoner ble spilt både fra pianoet og gitarene våre.

En av våre kjære Tidgivere her ved Varmestua nominerte Varmestua i en konkurranse på Facebook, her var vi så heldige å bli trukket ut som vinner og vant et fantastisk flott juletre med belysning og pynt, det har gledet mange gjennom desembermåneden. Stjernen Hockey med Falco i spissen kom også innom Varmestua en dag i desember og overleverte flotte matvarer og julegodt, som gjestene våre har fått glede av og hygget seg med. Årets juleavslutning for både gjester og Tidgivere har vi måtte utsette til det er forsvarlig å kunne gjennomføre.

Avslutningen på året og starten på 2021 ble ikke helt som vi hadde tenkt. Covid-19-situasjonen og smittevernshensyn har medført at vi har valgt å stenge Varmestua midlertidig. Vi er der for gjestene våre på andre måter, blant annet gjennom samtaler på telefon og utlevering av mat, klær og annet fra Varmestua. På den måten håper vi at vi kan bidra til at ensomheten blir litt mindre til vi kan treffes igjen.

Vi håper dere alle tar vare på hverandre med avstand, viser hverandre omtanke og kjærlighet. Ta vare på dere selv i en tøff og vanskelig tid. Vi ønsker alle et friskt og godt nytt år!