BlåMarked har blitt en fin tradisjon

Sikre kilder sier at det skal tre repetisjoner til for å etablere noe som en tradisjon - så nå kan vi si at BlåMarked i på Stortorvet i Fredrikstad har blitt en fin tradisjon.

 
  
 

Lørdag 4. mai, i friskt vårvær og med sola tittende fram innimellom, arrangerte vi BlåMarked på Stortorvet i Fredrikstad. Tidgivere, ansatte og en fin gjeng med ansatte fra Kronos Titan bidro til at dagen ble så vellykket og bra som vi håpet på. Målet med dagen var å synliggjøre stiftelsen vår og det viktige arbeidet vi gjør i Fredrikstad-samfunnet. Lokale butikker, næringsliv og andre samarbeidspartnere sponset dagen i form av tid, premier og annet, slik at inntektene som kom inn fra loddsalg, lykkehjul og hoppeslott går tilbake til virksomhetene.

På fire timer fikk vi inn litt over 41.000 kr. I tillegg til at Kronos Titan løp inn 165.000 kr til Barnas Stasjon. Fredrikstad Storband sørget for god stemning da de spilte kjente klassikere, jentene i Fredrikstad Turnforening imponerte med akrobatikk og masse utstråling, og Casandra og Johan avsluttet dagen med fin og stemningsfull musikk. Fredrikstad pa utleie og lydservice sørget nok en gang for at alt gikk helt som det skulle lydmessig. Møblene fra Tante Blå og blomstene fra Guttas Blomster ga Stortorvet et hjemmekoselig preg, og folk satte seg ned og nøt både underholdningen, vaflene og godt selskap. Og det aller beste var alle de jublende barna med ansiktsmaling som spratt opp og ned i hoppeslottet. Takk for dagen, og takk til alle som bidro til å gjøre den så fin.