Gi en gave

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad består av 9 virksomheter: Barnas Stasjon, Ilaveien Bosenter, Jobbkonsulentene, Krise- og incestsenteret, Kulåssenteret, Plankebyen Frivilligsentral, Steg for Steg, Varmestua og Seiersborg videregående skole AS. Felles for stiftelsens virksomheter, er formål om å bistå mennesker i sårbare livssituasjoner og skape muligheter for mestring og mening.

Vi jobber aktivt med å forebygge rusproblemer, vold og sosial stigmatisering i samfunnet.

Ditt bidrag skaper verdifulle øyeblikk og varige resultater:

Tusen takk for at du ønsker å støtte arbeidet vårt!

  • Kontonummer: 3126.31.12868
  • VIPPS: #82140.

Kunsttrykk av Grete Marit Mørk

Image

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad har fått «et parti» reproduksjoner. All inntekt går til koronavennlige aktiviteter og møteplasser for barn, ungdom og familier. Gode relasjoner og trygge treffpunkter er viktig for vår psykiske og fysiske helse. Vi må planlegge på nye måter når vi skal møte barn, ungdom og familier. Det krever ofte større plass, flere ansatte og annet utstyr.

Grete Marit Mørk er utdannet blomster-dekoratør, og tidligere både Norgesmester og Verdensmester i dette faget. Med akrylmaling har hun gitt liv til bildene på en sterk og fantasifull måte. Grete Marit Mørk er en av Valdres mest anerkjente og etablerte kunstnere. Hun har sitt atelier i Volbu. Foto lånt av Oppland Arbeiderblad.

Kunsten kan ses i vårt utstillingsvindu i Årum-gården, rett ved Odds konditori.  Eller ved å trykk her.

Kunsttrykkene uten ramme koster kr 1.000,- pr stk;
Hele serien på 12 bilder koster kr 10.000,-
Størrelse på bildene er 40,5 x 35 cm.

Ved bestilling ta kontakt med
Hanne Skaara Brynildsen på tlf 69 30 18 44
Hanne T. Nordli på tlf 988 89 116