Tusen takk, Ramsjø Gårdsbarnehage!

Ramsjø Gårdsbarnehage har gitt overskudd av mat til Varmestua i Fredrikstad.

 
  
 

– Vi har vært så heldig å få levert mat fra Ramsjø Gårdsbarnehage i Fredrikstad sier virksomhetsleder ved Varmestua, Ole Alm. Han er kjempeglad og takknemlig for at barnehagen valgte nettopp Varmestua og donere til. -Dette kommer brukerne våre til å få veldig glede av sier han.

Høstfest

Bestyrer i Ramsjø Gårdsbarnehage, Agnete Møllhaug forteller at barnehagen har en høstfest hvert år. I forbindelse med høstfesten er barna ute og plukker bær, lager syltetøy og gele. -Barna er med på hele prosessen fra plukking av bær til produksjon av syltetøyet. Vi er veldig opptatt av å lære barna hvor maten kommer fra. Alt er hjemmelaget og det ligger mye jobb bak det, sier bestyreren.

Saken fortsetter under bildet

Støtter Blå Kors

Møllhaug forteller at Blå Kors Fredrikstad er en organisasjon barnehagen stadig støtter. -Vi har stort sett gitt til Barnas Stasjon, men vi synes også at Varmestua er et flott tilbud. Vi prater også med barna om at det ikke er alle som har det like bra og trenger både klær og mat. Det har gitt et veldig sterkt inntrykk, spesielt på de eldste barna, sier Møllhaug.