Med hjerte, kunnskap og kraft skaper Blå Kors muligheter for mestring og mening.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 dager siden

Blå Kors Fredrikstad

Førstkommende mandag vises filmen Kunstneren og Tyven med påfølgende filmprat. Dokumentarfilmen har fått svært gode anmeldelser og er vel verdt å se.

Etter filmen vil det være en sofaprat mellom "tyven" Bertil Nordland, nasjonal leder i Blå Kors Steg for Steg Anders Leinebø og leder for Steg for Steg i Fredrikstad Selma Huth. Blå Kors Steg for Steg er et etterverns- og overgangstilbud før, under og etter behandling eller soning. Steg for Steg er også et tilbud i Blå Kors Fredrikstad.
... Les merLes mindre

6 dager siden

Blå Kors Fredrikstad

Filming dag 2. Marie gjør seg klar til intervju på Krise- og incestsenteret. 🎬 #synliggjøring @blakors ... Les merLes mindre

Filming dag 2. Marie gjør seg klar til intervju på Krise- og incestsenteret. 🎬 #synliggjøring @blakors

7 dager siden

Blå Kors Fredrikstad

Filming på Barnas Stasjon. Setting: Forberedelse til gruppemiddag ... Les merLes mindre

Filming på Barnas Stasjon. Setting: Forberedelse til gruppemiddag

Gi litt av tiden din

Frivilligheten i Blå Kors utføres av Tidgivere. Mennesker som gir litt av tiden sin til andre. Litt tid fra et helt vanlig liv.

Bli Tidgiver og gi litt tid til et annet menneske.

BLI TIDGIVER
 
Om stiftelsen

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad er en diakonal virksomhet, og et av de større blåkorstiltak på landsplan. Den omfatter bl.a. 8 forskjellige hovedvirksomheter, inklusive skolevirksomheten som er organisert som eget, heleid datterselskap av stiftelsen – Seiersborg videregående skole AS. Dette representerte ved årsskiftet 2016/2017 nesten 400 omsorgs-/botrenings-, arbeidsmarkedstiltak, trenings- og skoleplasser – i tillegg til Varmestua i Fredrikstad (med rundt 30 av våre totalt over 100 tidgivere/frivillige medarbeidere).

Vårt formål

Felles for stiftelsens virksomheter, er formål om å bistå mennesker i sårbare livssituasjoner. Gjennom faglige gode tilbud gis omsorg og støtte, muligheter til ny læring og vekst, muligheter til økt mestring og bedret livskvalitet. Vår oppgave er å utøve nestekjærlighet og medmenneskelighet i ord og handling.