Barnas stasjon deler ut vinterklær – behovet er stort

 
  
 

Vinteren sniker seg på, og vi elsker sesonger og værskifte. Det er fint for barna å få utforske naturen gjennom hele året og i all slags vær. Men sesongskifte er kostbart, noe som er spesielt merkbart i år.

På barnas stasjon i Fredrikstad har ansatte og tidgivere pakket pose etter pose med vinterklær den siste uken. Mer enn 120 barn tilknyttet barnas stasjon fikk utdelt alt fra jakker til votter, dresser og sko i forrige uke.

– Det er et stort behov. Aldri har så mange barn hatt behov for ullundertøy, votter, luer, vintersko, vinterdresser og fleece. Ingen forventer å få alt, men får man hjelp til noe klarer man kanskje å skaffe det andre selv.

Det forteller Hege Stormorken som er virksomhetsleder ved barnas stasjon. Hun forteller også at etterspørselen etter klær fortsetter, og alt av pent brukt vintertøy er fortsatt veldig velkomment.

– Vi er veldig takknemlig for alt innbyggerne i Fredrikstad kommer til oss med. Tusen takk for at dere lar oss videreformidle så mye pent brukt barnetøy og -sko! Og tusen takk også til generøse samarbeidspartnere som gjør det mulig å kjøpe inn nytt i de størrelsene vi mangler