Sommer med Ung Fritid

Endelig skoleferie, tenker mange! Men sommerferien kan også være veldig lang. Derfor er vi så glade for at vi i Blå Kors Ung Fritid kan tilby morsomme og hyggelige aktiviteter gjennom hele ferien.

 
  
 

Gjennom hele sommerferien møtes ungdommer i Ung Fritid til fine aktiviteter og sosiale møteplasser. For nesten ni uker ferie kan bli i meste laget for de aller fleste. Da er det fint å tilbringe tid sammen med og dele sommeropplevelser med andre skolekompiser.

Våren 2022 startet Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad opp prosjektet Ung Fritid, et fritids- og livsmestringstilbud for ungdom med finansiering fra Stiftelsen Dam. Siden den gang har vi hatt med omtrent 90 unike ungdommer som enten er, har vært eller skal bli elever på Seiersborg videregående skole i Fredrikstad. Det siste året har vi hatt mange fine opplevelser sammen. Vi har blitt godt kjent med hverandre, vi har opplevd mye nytt og kjent på mestring.

– Vi startet sommerferien med en hyttetur til Haglebu, forteller Lina Akselsen, som er prosjektkoordinator. Det ble en fin start på sommeren med toppturer, god mat, spill og mye latter.

De neste ukene skal vi blant annet spille paintball, besøke flere lokale badeplasser og padle kano i Børtevann. Det er allerede mange påmeldte, også ungdommer som starter som elever på Seiersborg i august. – Men det er plass til flere, avslutter Lina.

Se sommerens program og mer informasjon her.